Tu ce bilete de avion îţi iei de Black Friday?

V-am mai spus că îmi place să particip la concursuri. Şi v-am mai spus că îmi plac reducerile fel de fel. Apropiaţii mei se amuză încă de ofertele pe care le obţin mereu – că sunt la haine, electrocasnice sau cazări... eu parcă am parte de cele mai mici preţuri. Şi asta se întâmplă pentru că ştiu ce urmăresc şi îmi doresc să se întâmple!

Pe de altă parte, la capitolul gestionatului de bănuţi stau cam prost – însă mă tratez [aveţi aici un link cu sfaturi folositoare privind educaţia noastră financiară]. În trecut, de fiecare dată, Black Friday – nu ştiu cum se făcea – mă nimerea cu buzunarele spre... goale.    

Mulţi dintre voi bănuiesc că de abia aşteaptă să îşi procure perechea de încălţări pe care au pus ochii sau blenderul de mult visat.

Cum ar fi, pe de altă parte, să investiţi şi mai mult în voi, în ceea ce cu adevărat veţi lua cu voi până la sfârşitul poveştii voastre? Ceea ce aţi trăit şi simţit.
Uneori, visul începe cu un bilet de avion...
Zburand spre Copenhaga

continuă cu o masă pe care o poţi savura doar ACOLO
Mic dejun sicilian, Favignana

şi se încheie cu o experienţă care vă schimbă modul de a privi lucrurile
Explorand stancile din Madeira


...sau poate că trezeşte ceva nou în voi: dorul de ducă!
Se spune că unele dintre cele mai frumoase cadouri pentru un călător sunt biletele de avion către o destinaţie la care visează. Alese în mod sustenabil şi învăluite în mult pozitivism, zborurile pot reprezenta o mare sursă de bucurie.

De ce nu aţi aduce zâmbetul pe buzele voastre sau ale celor pe care-i iubiţi?
Aruncaţi o privire peste pagina momondo cu oferte şi nu uitaţi să o mai verificaţi şi să o accesaţi neapărat de Black Friday. Nu se ştie de unde sare călătoria. J

No comments:

© Olivia-Petra Coman, 2019 | Photographer: © Marcel Bancila. Powered by Blogger.