Inreperta. | Undiscovered.

Lucrez de pe la sfârşitul lui 2011 la acest proiect, însă a venit momentul ca el să avanseze şi să încep a vi-l face cunoscut.
De unde a plecat ideea mea? O am în minte din 2009, de la prima mea vizită în Scoţia, când am fost foarte impresionată de nivelul de organizare scoţian din sectorul turistic şi mi-am dorit în secret ca într-o zi şi nivelul de organizare românesc din acest domeniu să se situeze la aceeaşi înălţime.
Ce înseamnă, în fapt, această idee? Nici mai mult, nici mai puţin decât promovarea istoriei, culturii şi naturii româneşti, pentru că eu, una, m-am săturat de haosul din turismul nostru şi mi se pare că nu există o demarcaţie clară între aspectele de valoare şi între cele care lasă de dorit şi, cel mai important, pentru că avem o ţară plină de frumos, cum rar mi-a fost dat să văd prin multele ţări prin care am umblat, şi merită să o promovăm – de dragul ei, al nostru şi al urmaşilor noştri!
De ce voi începe cu lansarea pe Facebook? Astfel, mă pot apropia mai mult de voi şi vă pot împărtăşi ideile mele, planurile mele de călătorie, greutăţile întâmpinate şi vă pot asculta şi vouă ideile, planurile şi aspectele mai puţin plăcute cu care v-aţi confruntat. Putem astfel învăţa unii de la alţii şi ajuta la clădirea unui turism care ne-ar mulţumi şi cu care ne-am putea mândri în faţa străinilor care ne vizitează ţara!    

Nu voi desconspira mai mult, vă voi lăsa pe voi să descoperiţi pe parcurs!
Sper să vă placă!         

2 comments:

  1. Felicitari pentru Inreperta si felicitari pentru asa idee minunata si pentru planurile tale.
    Abia astept sa-ti urmaresc post-urile si sa ma asigur ca si eu si prietenii si familia mea Galeza inavatam si beneficiam de experientele tale si a tutoror celor care vor contribui la blog.
    Cu drag,
    Cristina Monsterwoman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc, draga mea, pentru cuvintele tale frumoase! Va fi un proiect care va creste constant (eu asa il vad si planific) si, cum ai spus si tu, va fi foarte important sa conlucram pentru ca sa obtinem un lucru cu adevarat valoros. :) Te pup cu drag!

      Delete

© Olivia-Petra Coman, 2019 | Photographer: © Marcel Bancila. Powered by Blogger.